Advokatene Rege & Wibe

Oppdragstyper

Salgsoppdrag
Dette er et vanlig ordinært megleroppdrag der vi tar hånd om salgsprosessen fra a til å. Oppdraget håndteres i nær dialog med deg som oppdragsgiver. I forkant av salg sørger vi for at alle nødvendige opplysninger er innhentet, utarbeider fullstendig salgsopgave og annonseres boligen. Megler ivaretar budrunde innenfor gjeldene regelverk og holder selger oppdatert om utviklingen. Når kjøper er funnet ordner vi kontrakt, innhenter kjøpesum, tinglyser og tar oppgjøret for deg slik at selger og kjøper sikres en god eiendomshandel.
Oppgjørsoppdrag
Har du selv funnet kjøper og blitt enig om pris tar vi resten derfra. Dvs at vi skriver kontrakt, innhenter kjøpesum, tinglyser og tar oppgjøret for deg til sikkerhet for både kjøper og selger.
Forsvarseiendommer
Vi har i flere år hatt rammeavtale med Skifte Eiendom om salg av næringseiendom for forsvaret i Troms. Vi er stolt over å bli vist denne tilliten, samtidig som rammeavtalen gir oss bred erfaring med salg av mange spennende næringseiendommer.
Eierskifteforsikring og boligkjøperforsikring
Vi tilbyr eierskifteforsikring og boligkjøperforsikring når salg eller oppgjør går via megler. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
Idium Web+